Hos oss er det ingen valper som blir født ved en tilfeldighet, hvert kull er nøye planlagt og etterlengtet!

 

5 november fikk «Gullhjerte» og «Frans» 9 flotte valper – 5 tisper og 4 hannhunder. Det finnes ledige valper, ta kontakt for mer informasjon. 

9 flotte valper – 5 tisper og 4 hannhunder født 5. november. Her er vi 5 dager gamle. Vi spiser og sover, døgnet rundt.

Bilder av valpene 3 uker gamle:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOR: NJV-11 Hannemors Gullhjerte –  vår gode «Hjerte»,  en utrolig snill og god tispe med stor personlighet! Lever veldig godt opp til navnet sitt. 

Hun har 2 cert og norsk juniortittel på utstilling, hun er jakttrenet og har godkjent kvalifiseringsprøve. Hun er fri for HD og er øyenlyst uten anmerkninger. 

FAR: JEUW-16 DKV-16 SEU(u)CH NUCH Caci`s We are the Heroes «Frans» – en utrolig vakker hund med et herlig temperament! Frans er fri for HD og er øyelyst uten anmerkninger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interessert i valp? Ta kontakt med meg for mer informajon/Please contact for more information: hanne.wiik@hannemor.com tlf.: 48054471

 

Valpene er ID-merket med microchips, vaksinert og registrert i Norsk Kennel Klub. De leveres med egen mappe som inneholder veterinærattest, helsebok, Norsk Kennel klubs kjøpekontrakt, fôringsliste og eget hefte om rasen. De får også med seg fôr/valpepakke fra Royal Canin og en «koseklut» med kjente lukter. Gratis treninger for valpekjøpere 2. hver uke her hjemme hos oss.

 

Hannemors kennel har flere Hederspremier i oppdrett(NKK), og flere Best In Show – oppdretterklasse, og ble av Norsk Kennel Klubb i 2006 kåret til årets beste oppdretter-  av alle raser! Dette er første gang en retrieveroppdretter i Norge vinner denne tittelen.

 

valper alma